Alanya in de zomer een veelzijdige vakantie

In de zomer valt er binnen Alanya erg veel te beleven, het is dan ook niet voor niets een erg bekende vakantiebestemming in de zomer. Het vakantieseizoen in Alanya start rond begin mei en is eind oktober weer afgelopen. Tijdens deze periode vliegen er zowat dagelijks vluchten af en aan om Nederlandse toeristen de vakantie van hun leven te bezorgen.

Alanya is bij uitstek dé vakantiebestemming van mensen die van zon, zee en strand houden. De temperaturen zijn hoog en regenval is er vrijwel niet te bekennen. Behalve de vele stranden zijn er ook vele resorts waar de gasten kunnen genieten van vele zwembaden, een all inclusive arrangement of zelfs een in-house spa.

Wanneer de zon zakt, en de vele stranden langzaam leeglopen kunt u de stad ingaan. Het nachtleven begint. De avond starten met een heerlijk diner bij een van de honderden restaurants is een aanrader. Een voorbeeld van een goed, normaal geprijst restaurant is ‘A Different Taste’. Maar als je meer zin hebt in een snelle hap voor een klein prijsje kun je ook terecht bij ‘Enjoy Burger House’.

Tijdens het hoogseizoen bruist het nachtleven in Alanya écht. Zo zijn er vele clubs waar je helemaal los kunt gaan, maar ook voldoende plekken om rustig een drankje te drinken. De grootste club in Alanya is toch wel ‘Robin Hood’. Deze club kent 4 verdiepingen met enkel hun eigen muziekstijl. Er is dus veel aanbod voor een lekker avondje dansen. Vergeet ook zeker niet bij je hotel na te vragen of zij nog een evenement op de planning hebben staan, want soms zijn er hotels/resorts die een eigen party houden.

Geef Commentaar